Info

KAMERS & ONTBIJT 
Onze Bed & Breakfast is gevestigd tegenover de monumentale Sint Martinuskerk en is gelegen in de dorpskern Breust. De  ruime en modern uitgeruste kamers zijn elk uniek en alle prachtig gedecoreerd en ingericht met authentieke meubels. Natuurlijke kleuren en materialen bewaken de sfeer.

Modern comfort in de vorm van flatscreen-tv en draadloos internet doen geen afbreuk aan de authentieke beleving. Verder hebt u een eigen bad of douche, toilet in uw vertrek. Een kopje koffie of thee zet u gewoon op uw kamer. Een heuse minibar maakt de bescheiden luxe compleet. Alle kamers hebben een eigen entree en u krijgt uw eigen sleutel. 

Onze comfortabele bedden bewaken uw nachtrust. Goed uitgeslapen, is het heerlijk ontwaken in het Limburgse land. Zeker als het overheerlijke ontbijt al op u staat te wachten en de geuren van versgezette koffie en versgebakken brood u al tegemoet komen. 
Heerlijk vers beleg, eigengemaakte jams, naar wens gebakken of gekookte eitjes, sap van bij de boer en een heerlijke verse fruitsalade. Zo begint u uw dag goed en gezond! Op aanvraag kunt u uw eigen lunchpakketje samenstellen. Voor het diner weten wij een aantal leuke restaurantjes in de buurt.

Wist u trouwens dat wij tevens een aantal streekproducten verkopen? Jam, bessen-appelsap etc,  en heerlijke honing van een imker uit Eijsden. Geniet van smaakvol Zuid-Limburg.

Aankomst- en vertrektijden .

Breusjterhofke is het gehele jaar geopend.

Aankomst kan in principe altijd vanaf 14.00 uur, maar graag altijd in overleg. U komt eerder aan? Dan kunt u vast uw bagage afgeven en auto parkeren. Op de dag van vertrek nemen we liefst vóór 11.00 uur weer afscheid, zodat wij de kamer weer in orde kunnen brengen voor de gasten na u.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Algemene leveringsvoorwaarden, betaling en annulering.

De algemene leveringsvoorwaarden van Horeca Nederland zijn van toepassing. Bij annulering na reservering tot 3 weken voor de gereserveerde datum zijn geen annuleringskosten verschuldigd, tussen 3 en 2 weken voor de gereserveerde datum 50% van de gereserveerde kosten van het geboekte  verblijf en vanaf 1 week voor de gereserveerde datum 100%. U kunt zich natuurlijk altijd laten vervangen door andere gasten.

OPENINGSTIJDEN Wij hebben geen vaste openingstijden. U kunt ook ten alle tijden aanbellen bij onze bed en breakfast, u wordt doorgeschakeld en bij aanwezigheid openen wij graag onze deuren voor u. U kunt ook telefonisch een afspraak maken tel:
+31(0)6-21801572 of email ons: breusjterhofke@kpnmail.nl

language

 • Impressie

  doenenlaten

  Like ons ook op Facebook! 

  Reportages

  Bekijk reportage
  landelijke woonstijl.

  Bekijk reportage
  Daphne's Diary