Omgeving

ZUID-LIMBURG 
Genesteld in het Zuid-Limburgse Eijsden, is onze Bed & Breakfast een prima uitvalsbasis om over het Heuvelland uit te waaieren.

Eijsden zelf, als zuidelijkste gemeente van Nederland, grenst aan zowel Vlaanderen als Wallonië. Ontdek de kenmerkende  joie de vivre;  geniet van de typische gastvrijheid.

De streek leent zich uitstekend voor een lange wandeling of fietstocht of ga eens met het fiets- voetveer (pontje) naar Lanaye. Ontdek de Limburgse keuken en maak kennis met de typisch Limburgse streekgerechten – asperges,  koude schotel, tête de veaux en natuurlijk een stukje echte Limburgse vlaai.

Ga een dagje shoppen in Maastricht, snuif cultuur op in één van de vele kastelen, musea of galerieën. Wie zijn verblijf actief wil inkleuren of relaxt wil doorbrengen, vindt wat hij zoekt in Zuid-Limburg.

Fiets bij u? Deze staat veilig en droog in onze stalling. Geen fiets bij u? Wij weten waar u er eentje kunt huren!

Ook de wandel- en fietskaarten in onze zit-/eetkamer voorzien u van streekinformatie.


Bekijk een sfeerimpressie van de gemeente Eijsden-Margraten.


Restaurant Vanille.

Laat u verwennen in de romantische entourage van het pittoreske Eijsden. Overheerlijk dineren en daarna wegdromen in 'uw eigen thuis weg van huis'. Alle ingrediënten voor een romantisch verblijf zijn voorhanden.

In een bijzonder aangename ambiance kunt u genieten van de culinaire hoogstandjes van Chef Cuisine Peter van Rooij van  Restaurant Vanille . Samen met zijn team verzorgt hij voor u een verrassend gastronomisch 3/4/5 of 6-gangen diner tijdens een smaakstrelende avond.

(Restaurant Vanille is Dinsdag en Woensdag gesloten.)

language